Er du mellom 12 og 17 år og flink i grafisk design?

Jeg trenger en logo til mitt to år lange sosialantropologiske forskningsprosjekt som handler om endringene som skjer i Longyearbyen. Logoen vil brukes i en e-postsignatur, diverse dokumenter, vitenskapelige tekster, nettsider, i markedsføring og andre steder/ting som er relaterte til mitt prosjekt. Logoen må være enkel og fengende, og skal inkludere ordet “borealife”.

Her er noen stikkord til inspirasjon: Longyearbyen, klimaendring, smelting, globalisering, livet i Arktis.

Vinneren får en upcycled hettegenser etter eget ønske, håndlaget av en ung tsjekkisk motedesigner, Kristina Fngrlnd (Instagram: k_fngrlnd).

Send meg din logo i elektronisk format til

zdenka.sokolickova@sai.uio.no eller kast din originale tegning med navn og kontaktinfo i postkassen min (Sokolickova, Zarsky) i Vei 219 8D.

Søknadsfrist er 17. mai.